Case de marcat

Datorită modificărilor legislative din domeniul fiscal, toți agenții economici vor avea nevoie de o nouă generație de case de marcat cu jurnal electronic. Ca dealear autorizat Datecs, în județul Brăila, vă propunem următoarele variante:

 

CASE DE MARCAT DATECS DP-150

DP-150 este un nou model de casă de marcat ce înlocuiește vechiul MP55B. Este extrem de compactă, cu afișaj client integral, interfață LAN, serială. Include, din fabrică, modem de transmisie date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional, poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-150

 

CASE DE MARCAT DATECS DP-05

DP-05 este o casă de marcat mobilă, refăcută electronic complet, după noile cerințe legislative. Încorporează modem de comunicație pentru transmisie de date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional, poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-05

 

CASE DE MARCAT DATECS DP-25

DP-25 este o casă de marcat staționară, refacută electronic complet, pentru a corespunde noilor legi din domeniul fiscal. Dispune de mai multe interfețe, precum LAN, USB, 2 seriale, modem de transmisie date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional, poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-25

 

CASE DE MARCAT DATECS WP-50

WP-50 este o casă de marcat mobilă, robustă. Carcasa inferioară este acoperită cu un cauciuc ce conferă o aderență crescută. Include un modem de comunicație pentru transmisie de date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional, poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-50

 

CASE DE MARCAT DATECS WP-500

WP-500 este o casă de marcat staționară. Dispune de un display mare și tastatură cu mai multe funcții, interfețe LAN, USB, 2 seriale, modem de transmisie date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional, poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-500

 

CASE DE MARCAT DATECS DP-35

DP-35 este o casă de marcat staționară fiind noua versiune a celei mai vândute case de marcat din România – MP55! Dispune de mai multe interfețe precum LAN, USB, 2 seriale. Include modem de transmisie date, Jurnal Electronic și Crypto Modul. Opțional poate fi dotată cu Bluetooth și acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

Case de marcat cu jurnal electronic Braila dp-35